img
Acteren-in-Almere
Reacties op onze cursussen

Wat zeggen anderen over ons?

Reacties uit de Pers e.d.

REACTIES UIT DE KRANTEN

 

"......RJB-STUDIO waar beginnende talenten zich kunnen ontwikkelen voor de camera."

- Het Groene Weekblad -

______________________________

"Met deze cursus kunnen de eerste stappen worden gezet op weg naar een carrière van TV acteur."

- Dagblad van Almere -

______________________________

"Voor iedereen die acteren wil... RJB-STUDIO in Almere."

- Groene Weekblad -

______________________________

"Een ieder die wil weten of er een verborgen acteur of actrice in hem of haar schuilt, mag deze kans niet voorbij laten gaan."

- Groene Weekblad -

______________________________

" Een half jaar geleden meldde ik mij aan voor de cursus camera acteren bij RJB STUDIO Joost Buitenweg in Almere. Vijf avonden per week werd er aan mij geschaafd. Het beoordelingsgesprek na afloop van de cursus, pakte voor mij goed uit. Het leverde al snel werk op als acteur. Zo werk ik nu mee aan een spotje voor de bank Giro loterij. Joost Buitenweg zat onderwijl niet stil en nam contact op met het castingbureau van Harry Klooster. ( GTST, Goudkust, Onderweg naar morgen- red.) Dat leverde een screentest en uiteindelijk een rol op in Goede Tijden Slechte Tijden."

- uit een interview met een ex-cursist in het Groene Weekblad-

______________________________

"...het televisiecontract dat hem drie weken geleden onder de neus is geschoven. "Hier dromen duizenden mensen van. Ik ben zo ontzettend gelukkig. Het is nauwelijks voorstelbaar wat mij de afgelopen maanden allemaal is overkomen."

- ex cursist in interview-

______________________________

'Marc... verruilt slagersmes voor TV-camera. Het ziet er naar uit dat de Albert Heijn op zoek moet gaan naar een nieuwe chef-slager want Marc... heeft een televisierol gekregen in Nederlands bekendste soap GoedeTijden Slechte Tijden.'

- Krantenkop van de Almare -

______________________________

"Ik heb het idee dat ik de goede weg ben ingeslagen en op het juiste spoor zit. Dit is werkelijk wat ik wil."

- uit een interview met een ex cursist in de plaatselijke krant die na de cursus o.a. een rol heeft gespeeld in GTST -

 

 

REACTIES OP INTERNET

(CASTINGNIEUWS.NL, TROS RADAR, ENZ.)

 

Van de site van TROS RADAR:

Ik heb acteerlessen genomen bij RJB Studio en die staat goed aangeschreven en die helpen je ook bij het zoeken van een juist castingbureau.
Als je vragen hebt na je cursus kan je ze zelfs nog bellen met allerlei vragen en ze staan altijd klaar voor je. Ik heb het nagevraagd bij een paar mensen die bij tv en film werken en alles weten van castingbureaus...
Als je echt interesse heb om te leren acteren, neem dan eerst lessen bijvoorbeeld bij een amateur toneel groep. Daar doe je al genoeg ervaring op.
Doe dat een jaar en dan acteerlessen bij bijv RJB Studio. Die zeggen ook eerlijk of je er talent voor heb of dat je er beter mee kan stoppen. En ze begeleiden je erg goed. Ik heb dankzij hen vele aanbiedingen gekregen bij castingbureaus. Zij staan goed aangeschreven.
Je krijgt les van Joost Buitenweg ook wel bekend van GTST aka Rien Hoogendoorn. - Putter83

______________________________

Ik ben er ook geweest en het is echt tegek!!!! Ik ga ook zeker weer een keer heen!!!!! ALLEMAAL DOEN!!!!!!!!!!!! met vriendelijke groet, Andre

______________________________

Als je wilt echt wilt weten hoe je moet acteren, ga naar de RJB studio van Joost, werkelijk top !

______________________________

Dit is echt een aanrader ! ik heb de Actorsstudio gevolgd en heb er echt veel van geleerd en Joost doet het ook erg leuk !

______________________________

Leuk om mijn voorbeeld hier op social media tegen te komen! Ik wil jou nog even bedanken! Ben er nooit aan toegekomen. Dank zij jou acteerlessen heb ik naar mijn mening mijn rol in van speijk gekregen, en heb mijn eigen verder kunnen ontwikkelen als acteur. Jij hebt daar een hele belangrijke rol in gespeeld! Wil dat even gezegd hebben.. Ik hoop verder dat het goed met je gaat? Ik zou verder in de toekomst weer lessen willen volgen bij RJB! Heb alleen geen idee welke! Heb je advies voor cursussen? Hoor ik het graag!

______________________________

Beste Joost, Eerst en vooral wil ik jullie feliciteren met het fantastische werk dat jullie leveren. Ikzelf ben zeer goed op de hoogte van RJBstudio. .... Ik hoop dat ik in de komende jaren zelf eens kan deelnemen aan een paar cursussen van RJBstudio, maar aangezien ik het erg druk heb en uit België kom is dit er nog niet van gekomen. Hopelijk tot snel, Met vriendelijke groeten Famke (webmaster Floesje)

 

 

Reacties uit HOLLYWOOD

 

Dear Joost, Thank you so much for sending Magalie and Linda. They are such nice girls and we had a great time here in L.A. Next time I come to Europe I will visit you! - Kind regards, Iris Steinlein CEO STEINLEIN PRODUCTIONS INC.

 

 

COLUMN/BLOG: ACTEREN VOOR BEGINNERS

 

Diep in mijzelf schuilt een Ellen Vogel. Een Antonia Hopkins. Een acteur met Oscar-potentie. Dat wist alleen niemand, want ik wachtte jarenlang op de juiste rol. Kort geleden was het zover.......Joost Buitenweg die heel lang geleden Rien in GTST speelde en tegenwoordig acteurs opleidt, voor een basiscursus acteren. De snelste en leukste weg uit de rode cijfers. Topcursus. Geweldig om te doen. Vakmensen. ..... - Uit een Column van: Alina Nubé


Heel veel geluk en succes gewenst en hopelijk tot ziens!

Back to top